söndag 31 maj 2009

Förtidspensionär och kandidat

Förtidspensionär och kandidat till Europaparlamentet är vad Anita Mattsson, Sverigedemokrat, från Avesta är. För mig går det inte riktigt ihop. Så vitt jag förstår är arbetet i parlamentet väldigt krävande. Hur har Anita tänkt där?
Som åttonde namn kommer hon förmodligen inte få en plats i Bryssel. Men då får hon bege sig till försäkringskassan istället och berätta att hennes arbetsförmåga återkommit!

Kom ihåg att rösta i valet! I annat fall ger ni utrymme för Sverigedemokrater som Anita i parlamentet!


8 kommentarer:

Anders @ ungsvensk.se sa...

Vad spelar det för roll om Anita Mattsson nu råkar vara förtidspensionär (bevis för att hon är det, förresten)? Hur många är förtidspensionärer i de andra partierna? Anita Mattsson kan tydligen klara av sitt kommunpolitiska uppdrag mycket väl. Varför skulle hon då inte kunna sitta i Europaparlamentet? Vet du om att många sverigedemokrater är belagda med yrkesförbud och inte kan skaffa arbete utan är tvungna att leva på bland annat det allmänna på grund av just sådana som du som är vår tids häxjägare?

Vad vet du ens om Anita Mattssons bakgrund? Hur fan vågar du raljera över en människa på det låga sättet? Du påstår dig dessutom ha "ett hjärta till vänster". Så länge arbetare röstar på något svenskfientligt kommunistiskt parti är allting frid och fröjd, men så fort de går till ett nationalistiskt parti ska de brännmärkas och förföljas. Du är en sådan enorm hycklare!

Hur många är förtidspensionärer i de andra partierna? Vad spelar det för roll? Är Du är en politiskt korrekt liberalmarxist som saknar sakliga argument mot SD:s politik. Du tar till så jävla låga "argument" att du inte förstår det bara slår tillbaka på sig själv. Och jo, tack för påminnelsen, men jag har redan röstat i EU-valet! Det blev förstås SD och listettan Sven-Olof Sällström. Något annat alternativ finns inget till dagens svenskfientliga, EU-kramande och massinvandringsliberala etablissemang. Ge oss Sverige tillbaka!

Anonym sa...

...bevis för att Anita är förtidspensionär, den som är läskunnig och har lite läsförståelse kan själv läsa att Anita Mattsson är förtidspenisionär! Det står uppgivet på hennes faktauppgifter! Visst ska hon stå till arbetsmarknadens förfogande nu, när hon tydligen är frisk nog att orka kandidera till EU-parlamentet, för hon uppger väl ändå inte falska uppgifter?
Att kalla det för låga argument, nej, men det är lågt av Anita Mattsson att utnyttja försäkringssystemet! Så ta och läs på så slipper du Anders skälla på dom som bara skriver uppgifter som Anita Mattsson själv lämnat!

Cicci sa...

Bra Charlotte. Jag ska rösta, men aboslut inte på SD. Förstår inte ens hur detta parti existerar.

Unknown sa...

Ja du Sofia ni socoaldemokrater förnekar er aldrig! För det första kan jag inte se att du har ett dugg med saken att göra?? Skulle tro att du har mer inom partiet att bry dig om. Ni inom S håller en mycket låg status: Lägger er i saker som ni inte har att göra med. Smutskastar folk utan att veta något. Andra försök har gjorts dock utan att lyckas speciellt bra. 2010 får ni det tufft då vi givetvis kommer in i Riksdagen. Hur många ska du prata skit om då??? Tydligen det enda du är bra på. Dessvärre funkar inte din taktik lilla fröken. Kom in i verkligheten istället...Detta är endast skrattretande. Kommer att visa sig vid nästa val också. Så håll igen Sofia. Även du borde träna på det. Kankse via psykologutbildningen!!!!!!!!!!!!!!

Unknown sa...

Lilla Sofia du kan inte ana hur många sverigedemokrater det finns i Avesta nu. Du har inte en susning lilla fröken. Lev i din lilla bubbla du som resten av ditt parti gör! Verkligheten är dock en helt annan...Tänk att du kan sjunka så fruktansvärt lågt utan att se vad du håller på med...Jag bara skrattar fröken lilla. Läs på din läxa du. Annars kommer du inte långt i livet. Verkligheten är just ett sådant ämne Sofia!!

Anonym sa...

....får säga som Martin Ljung...det är för mycket kålsoppa i magen, eller var det maggen?! ;-)

Tror att stackars Anita har fått en lite lindrig släng av förhoppningsvis "akut demens" för det är då rakt synd om Anita att hon inte ens minns vad hon säger till journalister när de intervjuar henne, stackar henne, att bli "akut dement" är varken roligt eller lätt, men det verkar vara en lätt "fördröjning på reaktionen" men det kanske hör till!

Stackars Anita, svårt med namn har hon med, det är riktigt illa, men det blir säkert bättre om stackars Anita sätter sig ner en liten stund och andas lungt och fint, inte bra för hjärtat att bli så upprörd till på köpet så långt efter!

Sofia är inte hon fru, det var väl rätt länge sedan hon var fröken, men just ja, fördröjningen Anita.
Virrigt och vimsigt! Vilse i pannkakan och Staffan Westerberg kan säkert vara ett avkopplande nöje för stackars Anita!

Krya på dig Anita eller alternativ så kanske du har rätt till förtidspension "på nya sjukdomsgrunder".

;-D

Anonym sa...

Plotten...eller heter det poletten...som trillar ner saaaaaakta rent ultralapid! Men det kanske är talfel eller för mycket taffel samma sak som i "socoaldemokrater" (som Anita kallar något) fundrar om det är nån sorts soccer-fotball eller kanske sauerkraut men var kommer socoal in....kanske det skulle vara chokolad sauerkraut....mysko blandning...men vad vet man vad som är gott med talfel..sorry tankefel...får väl ursäkta Anita med samma ursäkt som en annan (o)känd "jag är inte dum men det blir så fel när jag tänker"

:-D

Anonym sa...

Jag skulle vilja rösta SD, men sålänge spektaklet Anita Mattsson är deras representatnt i Avesta så är det inte en möjlighet.

Ni borde ta och kolla up hennes bakgrund, tex dom ekonomiska omständigheterna kring konkursen av den Videobutik som hon var delaktig i. Och kanske kolla up genom åren vem som "ägt" sakerna i fam Mattsson, Anita eller barnen i familjen. Har en bestämd känsla att en driftig person skulle kunna hitta många intyeresanta saker där...