onsdag 4 november 2009

Var är du?

Frustrerad. Suttit i två timmar med svenskauppgifter men inte kommit någon vart. Ingen inspiration. Eller troligare alltför mycket stress. Barnen sover och jag vet att jag har tre timmar till godo innan  jag måste sova för att orka vara en god mor imorgon. Den vetskapen gör att jag varken kan skriva kåseri eller analysera något tal. Jag känner bara en klump i halsen och magkatarren som bränner.

Inspiration- KOM! KOM!

1 kommentar:

Unknown sa...

Men du....skriv ett litet kåseri om "Den röda skon som försvann" den försvann väl två gånger eller hur var det? En lagomt rolig/trevlig liten historia och med mycket sökande-letande -efterlysning i....och ett bra slut! Särskilt eftersom det var din lilla röda sko från din första sommar!

Vet en "annan mamma´" som också borde sova...eller ännu hellre plugga, men jag har för ont i armen (typ jättesvullen och så ont av sprutan jag fick idag) för att sova och för trött för att plugga...tur att jag inte "behöver" vara en alltför god mor i morgon har ju´ så underbara "ungdomar/barn". Tänk Charlotte när dina ädelstenar bjuder dig "kaffe på sängen" varje morgon! Så de är helt underbara!

Natti natti!

Kram!