måndag 1 februari 2010

Vilka är ni som läser?

Vilka är ni som vecka efter vecka läser min blogg?
Ni som aldrig lämnat en kommentar, skulle inte ni kunna stilla min nyfikenhet genom att lämna en och åtminstone berätta vem ni är?

10 kommentarer:

Erika sa...

Jag tittar in lite då och då, men det vet du kanske :P Erika, 22 år, pao-student, stockholmsbo, föredetta psykologstudent med dig ;) haha

Charlotte sa...

Jaså, så du läser! Schysst! :-)

Sara Englund sa...

Hej!
Jag läser och förundras ibland över hur lika man kan tänka.. Kanske kan det ligga något i astrologi i alla fall? Vi är ju trots allt födda på samma datum, samma plats?

Vilka fantastiskt fina barn du har förresten!

Erika sa...

Maten blev bra. Jag har inget namn på det, men kyckling, morötter, broccoli, matlagningsgrädde och curry. Och lite valnötskross tillsammans med pasta :) Får hitta på ett eget namn på det. Men blir förstås aldrig lika bra som om man skulle äta indiskt ute på restaurang...

lilla angelyne sa...

Ibland blir man chockad över att se ett inlägg i en blogg, som man själv precis tänkt publicera. Jag har på senaste tiden också funderat vilka som läser och faktiskt tom skrivit (skrev det igår) - precis som du - bara inte kommit mig för att publicera än. Lustigt!

Ja, att jag läser (med stort nöje) vet du ju redan! :-D

Kram

Malou sa...

Du vet väl att jag brukar kika in?! Vad fin bloggen belv nu när du fixat :) Ska vi ses nån dag? Kramar

Charlotte sa...

Vad roligt att ni vill läsa, ni fina personer, och jag tycker det är lika roligt att ni läser min blogg som det är att läsa era bloggar. :-)

Sara, har du någon blogg? Vad gör du nuförtiden?

Emma sa...

Och jag läser ju, men i perioder. Trots att det var länge sedan vi sågs. Trots skillnaderna ser jag likheterna; barn tätt, fulla dagar, stora tankar om framtiden. Dessutom imponerad över att du orkar analysera händelser i omvärlden, när det är så mycket i den lilla familjevärlden.

Anonym sa...

Jag kikar också in ibland, med jämna eller ojämna mellanrum, men det vet du nog också för ibland lämnar jag ju ett avtryck.
Jag tycker om att läsa, du är smart och du skriver bra och intressant :)
Kram C

Sandra Rönningen sa...

Hittade din länk på LillaAngelynes blogg och blev nyfiken. Har precis börjat hänga med lite i din blogg =)